Christian Paaske uredigert: Jorden er flat

Christian Paaske er blogger og samfunnsdebattant. Nå har han engasjert mange med sitt syn på jorden som flat, og ikke rundt. Se et uredigert intervju med Paaske her. 
Dato
24. mai 2017
Lengde
09:41

Kommentarer

Godt forklart. For de som ikke har studert dette, fordi du må faktisk studere skal du finne ut noe, og det lenge og nøye, så kommer nok flat jord som en overaskelse. Så start med å utdanne deg selv innefor dette, fordi det kommer til å ta fart i norge:-) I utlande så er dette godt i gang, bare sjekk. Ha en flott dag :-)

Andrè

Wow. 6000 timer i løpet av de siste 17 årene har jeg brukt til å fly helikopter over vann med eneste hensikt å finne fram til oljeplatformer og tilbake til en flyplass. Ofte uten å se platformen eller flyplassen grunnet mørke eller lavt skydekke. Jeg har blitt nødt til å bruke avansert teknologi i form av satelitter i kombinasjon av lengde og breddegrader på en alt annet enn flat jord. Og jammen har det ikke virket for her sitter jeg i levende live. Mr. Paaske gjennomfører et eksperiment om sosiale medier og folks manglende evne til å tenke selv framfor å høre på «velutdannet mann uttaler seg offentlig og dermed er det han sier rett». Så kan vi le godt av det når det om litt.

Hans-Marius Bratlie

"alle" vet at verdenskartet ikkje representerer den virkelige verden siden man tar en rundt objekt og brer det utover en flate og det e nettopp derfor LA ser nærmere ut enn Alaska. Teit å bruke ett "feil" kart for dette argumentet for tar man for seg en rund jord e Alaska nærmere. Samme som på flat earth map.

Og tviler på at de vil risikere denne konspirasjonen for 1 gravid dame

Terje

Viktig å bemerke at han er astrolog, ikke astronom, viktig forskjell.

Ellers her:
https://www.nrk.no/telemark/ballongferd-nadde-30-000-over-bakken-1.12309104
Jeg sier du ikke trenger å tro på videoen, men du kan utføre eksperimentet selv, men det er vel mye mer sannsynlig at NASA bytter ut filmsnutten før du får hentet den.

Glenn

1sTaRtUrLhttps://www.youtube.com/watch?v=CuwjWZV8EA0&t=156s

M

Så det er et "dataspill", hva er han da som trosser reglene? En bug?

Jan

Interessante påstander som fremsettes.
Selv har jeg drevet en del med astronomisk navigasjon, dvs målt solens og andre himmellegemers høyde over horisonten for å bestemme vår posisjon. Denne metoden har vært brukt av sjøfarende i flere hundre år og den FORUTSETTER at jorden er rund, at den roterer om solen, samtidig som den roterer om egen akse.
Metoden ville med andre ord ikke kunne brukes på en flat jord.
Det hadde vært interessant å se/høre Paaskes forklaring på dette ...

Jan Welde
(logout)