Ofte stilte spørsmål

Her er de mest vanlige spørsmål om Scene Vest:

Scene Vest er en ny tv-kanal i Altibox. Her kan du se forskjellige kulturarrangementer mot betaling.
Hvis du ikke er Altibox-kunde, kan du se arrangementet på internett.

Etter Covid-19 ble det innført strenge regler rundt hvor mange som kan samles. Det har gått direkte ut over artister som har planlagt konserter o.l. og har rammet kulturlivet hardt. Scene Vest gjør det mulig for artister å selge billetter til et arrangement.

Du må først bestemme deg for HVOR du vil se.

Alternativ 1 – Altibox: Du kjøper tilgang i dekoderen eller på altibox.no. Husk at du kjøper tilgang i 24 timer, så ikke bestill for tidlig!

Alternativ 2 – internett: Du kjøper tilgang til den datoen du ønsker. Du kan kjøpe tilgang når du vil. Her logger du deg på litt før arrangementet strømmes.

Nei. Kjøp i Altibox gir ikke tilgang til nettsrømmen og motsatt.

Noen Altibox-kunder har likevel tilgang til Scene Vest gjennom Altibox sin nett-plattform på mobil og AppleTV.

Akkurat nå koster en billet kr. 129. Hos Altibox kan du også velge å kjøpe et solidaritetspass for å støtte artisten enda mer.

Slapp av, du kan se arrangementet gjennom en vanlig nettstrøm! Alle arrangementer har informasjon om billettkjøp på scenevest.no

Forskjellen er den tekniske kvaliteten. Vi ønsker at du som seer får best mulig utbytte av arrangementet. Derfor sender vi i full HD i veldig høy bitrate og god lyd til Altibox sine dekodere.
En nettstrømming (livestream) har lavere kvalitet fordi internett alltid vil forsøke å bringe strømmen til seeren, selv når nettilkoblingen er dårlig. Enten seeren har dårlig forbindelse, eller at noe på veien struper båndbredden.

Ja. Arrangementet sendes parallelt på Altibox og nett.

Du må kjøpe tilgang for at den skal dukke opp. Det gjør du i dekoderen eller på altibox.no

Akkurat nå er må du være tilknyttet Lyse, Haugaland kraft eller Klepp energi for å få inn kanalen.

Lukk meny

Få 3 måneder gratis abonnement!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
og få en verdikode!

Vi bryr oss om ditt personvern

TV Vest AS samler inn, og er ansvarlig for dine data når du bruker tvvest.no. Vi bruker dataene til å kunne forbedre din opplevelse av vårt nettsted i henhold til våre personvernregler.
Ved å bruke tvvest.no aksepterer du dette.