Siste nytt

Her finner du de siste sakene fra andre nyhetssteder.
Uten filter – for å gi deg oversikten!

RSS VG
RSS Dagbladet
RSS Dagsavisen
RSS TV Vest
 • Du kan vinne 100 000 i bingopremie på onsdag! 27/01/2020
  Jackpot'en i TV Vest sin TV Bingo har aldri vært høyere! Nå gleder programleder Glenn Andrè seg til onsdagens sending. Drømmen er å få delt ut pengene til en heldig spiller!
 • Gastronomisk institutt på Viking stadion i 2004 27/01/2020
  Vi har funnet frem denne godbiten fra arkivet vårt: Gastronomisk institutt hadde en helt spesiell opplevelse på Viking stadion i 2004.
 • Landbruksmøte: Vi må legge til rett for mer grønt 27/01/2020
  Olaug Bollestad la turen innom slakter «Gabbas» på vei til årets landbruksmøte på Varhaug. Tema for møte er «Framtidens matproduksjon i Norge». Skal norsk landbruk dreie over til mer klimavennlig produksjon av grønt, istedet for fortsatt storproduksjon av rødt kjøtt? 
 • Skal jobbe for bedre alkovett 27/01/2020
  Stavanger kommune inngår avtale med den rusforebyggende organisasjonen Av-og-til. Målet er å sikre bedre alkoholvett i kommunen, og å skape en allmenn forståelse for at visse situasjoner bør være alkoholfrie.
 • MGP-klar: Hege Bjerk med låt om spiseforstyrrelse 27/01/2020
  Hege Bjerk er klar for MGP-sirkuset! På lørdag står hun på scenen i delfinalen for Vest Norge med sin jærske låt «Pang». Sangen handler om et overdrevet fokus på kropp og mat. Kostymet har hun designet selv, for å utfordre et ideal om at vi skal kle oss for å fremheve det «riktige» ved kroppen. 
RSS Stavanger Aftenblad
Lukk meny

Få 3 måneder gratis abonnement!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
og få en verdikode!

Vi bryr oss om ditt personvern

TV Vest AS samler inn, og er ansvarlig for dine data når du bruker tvvest.no. Vi bruker dataene til å kunne forbedre din opplevelse av vårt nettsted i henhold til våre personvernregler.
Ved å bruke tvvest.no aksepterer du dette.